Om oss

Bandet Mickes har funnets i 20, bandet har to album, et flertall singler, tv/radio fremtreden bak
seg, men hadde sitt store gjennomslag 2005 i Årets danseband melodi med melodien ”Fire Små ord”. Etter en hektisk periode er nå deler av besetning byttet ut, og vi har øvd inn et helt nytt reportuar med ny «sound» . Akkurat nå er vi i studio for de siste finpuss på to nye låter som blir presentert i løpet av september.

I Sverige kategoriseres danseband som regel som Mogen eller Moderne. -Vi prøver å følge den svenske dansebandtrenden., der det er Scotts, Blender, Date og Kindbergs mfl som baner vei for den ”Moderne” dansebandmusikken.

Publikumet blir yngre og krever litt annet lyd/scenebilde i dag. Musikken dreier seg mer mot lettere popmusikk, noe som vi tror er på innmarsj her i Norge. Mickes har spillt tradisjonell dansebandmusikk siden -99 , men føler det er på tide å skifte litt rettning å prøve noe nytt og spennende, som den « moderne dansemusikken». Vi håper vår nye sound og moderne touch i arrangementene vil bli godt mottatt .

Nyheter

Kommende konsert.

28.06.19 Ørland Country Og Dansefestival

Ny musikk fra Mickes

Akkurat i disse dager er vi i studio for å lage en ny radiolåt. Denne gang er det en Cover av Norges Grand Prix Konge Nr 1… som står for tur. Følg med…

Neste Konsert! 30.01.16

Ttentertainment’s Vinter Fest !! TTentertainment Vinterfest!!

Vi søker låter…

Vi ska lage en ny singel. Send gjerne låter. SEND LÅT

Dansegalla Norge har laget en artikel om Mickes

Ny EP fra Mickes: Bandet Mickes fra Trondheim har holdt på i snart 15 år, og har to album, et flertall singler,… Posted by DanseGalla Norge on 19. september 2015